uw coach

Margaret Dalman - ruimdenkend mens met diepgang én focus

Door mijn brede achtergrond in het bedrijfsleven, de welzijnsector en de semi-overheid ben ik een stevig klankbord. Deze ervaring, samen met de loop en wendingen in mijn eigen leven, zorgen voor een persoonlijke coachingstijl.

Ik combineer hooggevoeligheid met een helder verstand, waardoor ik ook hoor wat niet gezegd wordt. Door mijn vermogen om u zonder oordeel de ruimte te geven, kunt u uw eigen wensen beter bewust worden en in aktie te komen.  Dat leidt ertoe dat u veranderingen doormaakt, waar u op dat moment aan toe bent en die duurzaam zijn.

Door mijn warme, betrokken persoonlijkheid en het vertrouwen dat ik uitstraal, voelen mijn cliënten zich uitgenodigd om zichzelf en hun wensen serieus te nemen. Ze vinden bij mij een veilige plek om zich te bezinnen en te zoeken naar nieuwe inspiratie.

Zelf ben ik opgeleid als textielingenieur en door mijn interesse in menselijke motivatie , volgde later nog een opleiding tot sociaal pedagoog. In dat kader schreef ik boeken als “Loopbaanontwikkeling bij vrouwen. Gaat dat anders? “ en ook “Kan gezin en werk samengaan?”

In 2001 ben ik met mijn praktijk als loopbaancoach gestart en vanaf 2005 ben ik tevens werkzaam als executive coach. In deze dienstverlening komen alle ervaringen samen, die in heb opgedaan in mijn beroepsontwikkeling.

Als loopbaancoach ben ik gecertificeerd door het Career Management Institute.

Als systemisch begeleider ben ik opgeleid door Duitse topleraren op dit terrein en bij het Bert Hellinger Instituut in Nederland. Lees meer onder de knop “loopbaanopstellingen”.